Heissan! 

Mä oon Seltse, kuten moni fiksu kaveri varmaan blogin nimestä arvaa. Oon 25 vuotias ihme ötökkä, jolla on ihan liikaa mielipiteitä ja niitäkin enemmän tyhmiä (ja välillä vähän fiksumpiakin) kysymyksiä elämästä, ihmisistä ja yhteiskunnasta yleensäkin. (Ja kaikesta muustakin, mutta huomaatte kyllä kun aikaa kuluu ja kirjotuksia tulee lisää.) Ajatus tähän blogiin lähti siitä, että en itse löytänyt sellaista paikkaa jossa olisin voinut aiheuttaa keskustelua ihmisten kesken. Noh, ajattelin sitten että koitan tehdä oman blogin. Jos tällä saataisiin aikaan toivomaani keskustelua.

Siis huomio ihmiset! 

Tällä blogilla on tarkoitus. Se on, että saadaan aikaan mahdollisimman paljon keskustelua eri asioista ja että saadaan ihmiset ajattelemaan myös omilla aivoillaan. Kaikkien mielipiteet ovat tervetulleita ja kysymyksiä saa heitellä niin paljon ku sielu sietää ja näppäimistö kestää. 

Muistakaa kuitenkin, että meillä päin vihakirjeillä ja asitattomilla kirjoituksilla lämmitetään vain saunaa ja leivinuunia! Kaikilla on siis oikeus omiin mielipiteisiinsä ja niitä saa kertoa, mutta ketään ei saa haukkua ja tai solvata.

Kaikella rakkaudella

Seltse