Heissan! 

Tänään tuli spontaanisti eräs kauempana asuva kaveri mieleen. Sitten siinä ajattelin, että millonkas siellä ehtis lähtee ite käymään. Sosiaalinen media on siitä hieno asia, että tietää jotenkuten miten kavereilla menee. Toisaalta ei se kuitenkaan korvaa sitä, että pääsee näkemään kaveria oikeasti ja juttelemaan asioista. Eivät ihmiset kuitenkaan kaikkea facebookissa tai muussa sosiaalisessa mediassa kaikista asioista huutele. Noh, ajattelin ottaa härkää sarvista ja sopia viikonlopun jona lähden tätä kyseistä kaveria katsomaan. Minun mielestäni kavereiden kanssa hengailu on aina mukavaa. Varsinkin jos siihen on varennut useamman päivän aikaa.

Mitäs mieltä olette muuten sosiaalisen median käyttämisestä ja käyttäjistä. Onko asioita, joita ei tarvitsisi kaikille puhua tai näyttää. Mikä ylittää hyvänmaun ja hyvän käytöksen rajat? 

Riitttäkö pelkkä facebook tai muu sosiaalinen media pitämään sosiaaliset suhteet oikeasti yllä vai hiipuuko kaveruus kauempana olevien kavereiden kassa, jos ei nää häntä muuten? 

Laittakaas kommenttia ja kertokaa omia kokemuksia ja mielipiteitä. 

Kaikella rakkaudella 

Seltse